Tarieven voor professionals 

Basistarief voor een berekening van:

kinderalimentatie 

€   85,-

partneralimentatie

€   85,-

kinder- én partneralimentatie     

€ 110,-

 

De basistarieven gelden voor een eenvoudige standaardberekening op basis van de door u opgegeven informatie (bij voorkeur via ons aanvraagformulier) voorzien van inkomenspecificaties. Extra tijdsbesteding ten behoeve van gegevensverwerking, meer complexe berekeningen, overleg en toelichting wordt in rekening gebracht tegen ons uurtarief van € 96,-.

 

Voor een variant o.b.v. een eenvoudige aanpassing die bij de eerste berekening wordt aangevraagd wordt € 32,50 gerekend (€ 25 voor volgende varianten). Indien u binnen 3 maanden na de eerste berekening een variant of aanvullende berekening aanvraagt, hanteren we een verlaagd basistarief van € 53,-.

 

De berekening wordt zo nodig voorzien van een korte toelichting en/of opmerkingen die wij van belang achten. We veronderstellen dat u voldoende op de hoogte bent van het Rapport Alimentatienormen om de berekening zelf te kunnen toelichten aan uw cliënten.

 

Indien onze planning het toelaat kunnen we de berekening binnen 8 of 4 uur maken. Wij rekenen voor deze service € 15,- tot € 25,-.

 

 

* Alle tarieven zijn ex btw