Route

Klik op de opties hieronder om uw route naar Huijbers' Alimentatierekenen te bekijken.

Met de auto

Vanuit Ede - Komende van de A12 volgt u de borden "Wageningen". U rijdt rechtdoor via Mansholtlaan en Diedenweg tot aan de kruising met de Generaal Foulkesweg. Hier rechtsaf. Ons kantoor is te vinden aan de linkerkant op nummer 72.

 

Vanuit Arnhem - Komende van de A50 volgt u de borden "Wageningen". U rijdt de N225 af tot aan de rotonde boven op de berg. Neem de derde afslag de Generaal Foulkesweg op. Ons kantoor is te vinden aan de rechterkant op nummer 72.

 

Vanuit Rhenen - Komende van de A15 volgt u de borden "Rhenen/Wageningen". U rijdt de N225 af tot aan de kruising met de Arboretumlaan. Neem hier het stoplicht naar rechts. U rijdt de straat uit en dan links de Generaal Foulkesweg op. Ons kantoor is te vinden aan de rechterkant op nummer 72.

Openbaar vervoer

Vanaf station Arnhem - Neem lijn 86 of 51 naar Wageningen. Uitstappen bij bushalte Diedenweg. 8 minuten lopen via Diedenweg (richting Zetten) en rechts de Generaal Foulkesweg op. Na 400 meter is ons kantoor te vinden aan de linkerkant op nummer 72.

 

Vanaf station Ede-Wageningen - Neem lijn 86 richting Arnhem nemen. Uitstappen bij bushalte Arboretumlaan. 8 minuten lopen via Arboretumlaan en links de Generaal Foulkesweg op. Na 150 meter is ons kantoor te vinden aan de rechterkant op nummer 72.

 

Vanaf station Rhenen - Neem de lijn 50 naar het busstation Wageningen. Hier overstappen op lijn 86 of 51 richting Arnhem. Uitstappen bij bushalte Arboretumlaan. 8 minuten lopen via Arboretumlaan en links de Generaal Foulkesweg op. Na 150 meter is ons kantoor te vinden aan de rechterkant op nummer 72.

Route planner (Google maps)

of